Postin työnseisaukset viivästyttävät postin jakelua

 

Postitse lähetettyjen hakemusten käsittely voi viivästyä postin työnseisausten vuoksi. Suosittelemme käyttämään sähköistä ePuu -palvelua, jotta hakemuksenne saadaan käsiteltyä mahdollisimman nopealla aikataululla.

 

Suosittelemme toistaiseksi lähettämään myös hakemusten liitteet kassalle ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen tk@puuliitto.fi.

 

Pahoittelemme mahdollisia viivästyksiä!


Tervetuloa Puukassan nettisivuille!

Puukassa palvelee jäsenistöä, kassastamme kiinnostuneita sekä työnantajia.

 

Puukassan jäsenet työskentelevät mekaanisessa metsäteollisuudessa, puusepänteollisuudessa metsä- ja metsäkonealalla, venealalla sekä maatalousaloilla. Välilehdeltä Jäsenyys, otsikosta Jäseneksi Puukassaan, on

luettelo työttömyyskassan jäsenten sopimusaloista.                                  

 

Kehitämme sivujen sisältöä, tavoitteena palvella jäsenistöä mahdollisimman hyvin. Lähetä palautteesi sivujen toimivuudesta sekä kehittämisehdotuksiasi osoitteeseen palaute@puuliitto.fi

 Koivunlehdet

 Ajankohtaista

Ansiopäivärahan määrä laskee hieman vuonna 2016

Ansiopäivärahan perusosan määrä laskee 0,4 prosenttia vuonna 2016 indeksitarkistuksen johdosta. Myös ansio-osan ja lapsikorotusten määrät muuttuvat. Päivärahan määrän muutos koskee myös niitä ansiopäivärahan saajia, joiden päiväraha on määritelty vuonna 2015 tai aiemmin.

Lue lisää

Työttömyysturvan kestoon, omavastuuaikaan ja korotusosiin on luvassa muutoksia vuonna 2017

Työttömyysturvan leikkauksia valmistellut työryhmä on antanut ehdotuksensa työttömyysturvalakiin vuoden 2017 alussa tulevista muutoksista.

Lue lisää
 

Tatsi