Hakemusten käsittely ruuhkautunut Puukassassa

 

Hakemusten käsittely on ruuhkautunut ja käsittelyaika noin neljä viikkoa. Viivettä on aiheuttanut uuden ohjelmiston käyttöönotto, lisääntynyt hakemusmäärä sekä vuodenvaihteen arkipyhät. Pyrimme käsittelemään kokonaan työttömien jatkohakemukset muutaman päivän aikana.

 

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Pyydämme täyttämään vain yhden hakemuksen samalta ajalta. Epuu-palvelussa näkee saapuneet hakemukset ja missä vaiheessa hakemuksen käsittely on.

 

Käsittelyn nopeuttamiseksi kassan puhelinpäivystys on 11.1.2016 alkaen auki maanantaista keskiviikkoon kello 9-14. Päivystysajan muutos on voimassa toistaiseksi.


Tervetuloa Puukassan nettisivuille!

Puukassa palvelee jäsenistöä, kassastamme kiinnostuneita sekä työnantajia.

 

Puukassan jäsenet työskentelevät mekaanisessa metsäteollisuudessa, puusepänteollisuudessa metsä- ja metsäkonealalla, venealalla sekä maatalousaloilla. Välilehdeltä Jäsenyys, otsikosta Jäseneksi Puukassaan, on

luettelo työttömyyskassan jäsenten sopimusaloista.                                  

 

Kehitämme sivujen sisältöä, tavoitteena palvella jäsenistöä mahdollisimman hyvin. Lähetä palautteesi sivujen toimivuudesta sekä kehittämisehdotuksiasi osoitteeseen palaute@puuliitto.fi

 Koivunlehdet

 Ajankohtaista

Hakemusten käsittely ruuhkautunut Puukassassa

Ruuhkautumisen seurauksessa Puukassan puhelinpäivystysaikoja supistetaan toistaiseksi. Tarkoituksena on suunnata puhelinpäivystyksessä käytettävät resurssit hakemusten käsittelyyn.

Lue lisää

Ansiopäivärahan määrä laskee hieman vuonna 2016

Ansiopäivärahan perusosan määrä laskee 0,4 prosenttia vuonna 2016 indeksitarkistuksen johdosta. Myös ansio-osan ja lapsikorotusten määrät muuttuvat. Päivärahan määrän muutos koskee myös niitä ansiopäivärahan saajia, joiden päiväraha on määritelty vuonna 2015 tai aiemmin.

Lue lisää
 

Tatsi