Edunvalvontaa, toimintaa ja etuja

Puuliiton jäsenet saavat tukea ja neuvoja työelämän ongelmatilanteista selviytymisessä ja työhyvinvoinnin kehittämisessä. Työn ulkopuolella jäsenet pääsevät osalliseksi koulutus-, nuoriso- ja vapaa-ajantoiminnasta sekä lukuisista eduista.


Liity jäseneksi

Etsitkö töitä?

Uutiset ja tiedotteet

18.9.2014 Tue allekirjoituksellasi malesialaisia puutyöntekijöitä

Puuliiton malesialainen sisarjärjestö Sabahin puunjalostusteollisuuden työntekijöiden unioni (STIEU) vetoaa alan ammattiliittojen maailmanjärjestö BWI:n tuella kansainvälisiin ystäviin metsäteollisuusyritys Sabah Forest Industry:n (SFI) työntekijöiden järjestäytymisvapauden puolesta.

Lue lisää

17.9.2014 Metsäteollisuus ry ja Puuliitto sopivat metsäteollisuuden bioteollisuutta koskevasta työehtosopimuksesta

Sopimusta sovelletaan luontoperäistä energiaraaka-ainetta ja kasvualustaa jalostavassa teollisuudessa esimerkiksi toimialoilla, jotka jalostavat puu- tai turveperäistä biomassaa tai kasvualustaa muun muassa energiaraaka-aineeksi. Näitä ovat esimerkiksi sahanpurusta ja metsätähteestä jalostettava biomassa ja pelletit sekä turpeen nosto ja turpeesta energiaraaka-aineen jalostaminen.

Lue lisää

16.9.2014 Puuliiton valtuustovaalit käynnistyvät huomenna

Puuliiton valtuuston vaalit alkavat keskiviikkona 17. syyskuuta. Valtuustoon valitaan suoralla jäsenäänestyksellä postivaalina 41 edustajaa neljästä valtakunnallisesta sopimusalakohtaisesta vaalipiiristä. Vaalin viimeinen äänestyspäivä on 30. syyskuuta. Postivaalin teknisen toteutuksen ja äänten laskennan toteuttavat Itella ja Mailhouse Oy. Vaalin tulokset tiedotetaan heti niiden valmistuttua.

Lue lisää

9.9.2014 Malttia Metsähallituksen tuloutusvelvoitteeseen ja omaisuuden myyntiin

Puuliiton puheenjohtaja Sakari Lepolan mukaan valtio-omistajan on syytä ottaa nykyistä maltillisempi linja Metsähallituksen tulouttamisvelvoitteiden kanssa.

Lue lisää

2.9.2014 Puuliitto asetti Balti Kvaliteetin saartoon

Puuliitto on asettanut saartoon Espooseen rekisteröidyn Osaühing Balti Kvaliteetin metsäalan työehtosopimuksen rikkomisepäilyjen perusteella.

Lue lisää


Kotimaasta


Puukassa

Pikakysely

Millaiseksi arvioit Suomen kansantalouden kehityksen seuraavan vuoden aikana?


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä