Edunvalvontaa, toimintaa ja etuja

Puuliiton jäsenet saavat tukea ja neuvoja työelämän ongelmatilanteista selviytymisessä ja työhyvinvoinnin kehittämisessä. Työn ulkopuolella jäsenet pääsevät osalliseksi koulutus-, nuoriso- ja vapaa-ajantoiminnasta sekä lukuisista eduista.


Liity jäseneksi

Etsitkö töitä?

Koulutusilmoittautuminen-Banneri

Uutiset ja tiedotteet

26.3.2015 Puuliitto Stora Enson yt-neuvotteluista: Irtisanomiset olisivat suuri pettymys

Puuliiton puheenjohtajan Jari Nilosaaren mukaan Stora Enson tänään (26.3.) ilmoittama Rakentamisen ratkaisut yksikön 50 työntekijän vähennystarve ja mahdollinen Pälkäneen tuotantoyksikön sulkeminen olisivat toteutuessaan suuri pettymys.

Lue lisää

26.3.2015 Puusepänteollisuuden tes-neuvottelut etenevät

Puusepänteollisuudessa jatkettiin toimistojen välillä neuvotteluja uudeksi työehtosopimukseksi torstaina 26. maaliskuuta.

Lue lisää

12.3.2015 Puusepänteollisuuden työehtosopimusneuvottelut käynnissä

Neuvottelut puusepänteollisuuden uudeksi työehtosopimukseksi ovat käynnistyneet Puuliiton ja työnantajia edustavan Puusepänteollisuus ry:n välillä.

Lue lisää

12.3.2015 TP haastaa poliitikot #Vientilupaus-kampanjaan

Teollisuuden palkansaajat TP perää puolueilta ja eduskuntavaaliehdokkailta konkreettisia ehdotuksia ja tekoja viennin edistämiseksi. TP haluaa nostaa teollisen toiminnan ja etenkin vientiteollisuuden menestymisen politiikan ytimeen.

Lue lisää

9.3.2015 Kelit ja kiintiöt vaikeuttavat puunkorjuuta

Puuliiton metsäkonealan johtokunta on huolestunut puun talvikorjuun vaikeutumisesta pitkään jatkuneen lauhan sään takia.

Lue lisääKotimaasta


Puukassa

Lue uusin Särmä-lehti

Särmä 4.2015
Särmä 4.2015


Lue edelliset Särmä-lehdet tästä

Pikakysely

Mikä on tärkein kanavasi hankkia tietoa?


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä