Edunvalvontaa, toimintaa ja etuja

Puuliiton jäsenet saavat tukea ja neuvoja työelämän ongelmatilanteista selviytymisessä ja työhyvinvoinnin kehittämisessä. Työn ulkopuolella jäsenet pääsevät osalliseksi koulutus-, nuoriso- ja vapaa-ajantoiminnasta sekä lukuisista eduista.


Kesäajan puhelinpäivystys

LiityJäseneksi-Tekstiviesti

Koulutusilmoittautuminen-Banneri

Etsitkö töitä?

Uutiset ja tiedotteet

10.6.2016 STOP työperäisille kuolemille urheilupyhättöjen rakentamisessa

Jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut 2016 alkavat olla käsillä. Kisoja odotetaan innolla, mutta samalla kauhistuttaa se, millaista hintaa suurten urheilutapahtumien rakentamiseen osallistuvat tavalliset työntekijät joutuvat maksamaan.

Lue lisää

3.6.2016 Puuliitto mukana kilpailukykysopimuksessa – tuntuvat veronkevennykset toteutettava

Puuliiton hallitus hyväksyi perjantaiaamuna 3.6. kilpailukykysopimuksen mukaiset neuvottelutulokset sopimusalojensa uusiksi työehtosopimuksiksi.

Lue lisää

1.6.2016 Puuliitto otti aikalisän kilpailukykysopimuksesta päättämiseen

Puuliiton hallitus jatkoi keskiviikkona 1.6. kilpailukykysopimuksen mukaisten neuvottelutulosten käsittelyä ja totesi, että edellytyksiä päätöksentekoon ei ollut olemassa.

Lue lisää

31.5.2016 Puuliitto mukana Uuden keskusjärjestön rakentamisessa

Puuliiton hallitus päätti tiistaina 31. toukokuuta pitämässään kokouksessa, että Puuliitto osallistuu Uuden keskusjärjestön perustamishankkeeseen.

Lue lisää

31.5.2016 Metsäkonealalle kilpailukykysopimuksen mukainen neuvottelutulos

Metsäkonealalle saavutettiin tiistaina 31.5. aamulla kilpailukykysopimuksen mukainen neuvottelutulos alan uudeksi työehtosopimukseksi. Neuvottelutuloksen mukainen sopimuskausi on 1.2.2017–31.1.2018.

Lue lisääKotimaasta


Puukassa

Pikakysely

Vietätkö kesälomasi koti-Suomessa?


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä