Edunvalvontaa, toimintaa ja etuja

Puuliiton jäsenet saavat tukea ja neuvoja työelämän ongelmatilanteista selviytymisessä ja työhyvinvoinnin kehittämisessä. Työn ulkopuolella jäsenet pääsevät osalliseksi koulutus-, nuoriso- ja vapaa-ajantoiminnasta sekä lukuisista eduista.


LiityJäseneksi-Tekstiviesti

Koulutusilmoittautuminen-Banneri

Etsitkö töitä?

Uutiset ja tiedotteet

25.5.2016 Maatalousaloille neuvottelutulos

Puuliiton maatalousaloille syntyi tiistaina kilpailukykysopimuksen mukainen neuvottelutulos. Tulos koskee maaseutuelinkeinojen, puutarha-alan, turkistuotantoalan ja viher- ja ympäristörakentamisalan työehtosopimusta. Sopimus kattaa työajan pidennyksen, joka on toteutettu leikkaamalla työajan lyhennystä 24 tunnilla.

Lue lisää

20.5.2016 Neuvottelutulos veneteollisuuteen sekä harja- ja sivellinaloille

Veneteollisuuteen sekä harja- ja sivellinaloille saavutettiin kilpailukykysopimuksen mukaiset neuvottelutulokset torstai-iltana 19. toukokuuta. Neuvottelutulosten mukainen sopimuskausi on 1.2.2017-31.1.2018.

Lue lisää

19.5.2016 Ministeriön ryhdistäydyttävä Kemerassa

Maa- ja metsätalousministeriön poukkoileva toiminta kestävän metsätalouden rahoituslain Kemeran suhteen on Puuliiton puheenjohtajan Jari Nilosaaren mukaan heikentämässä metsäalan työllisyyttä ja metsäteollisuuden raaka-ainehuoltoa.

Lue lisää

17.5.2016 Puuliiton hallitus päättää kiky-sopimuksesta

Puuliiton hallitus tekee päätöksen sopimusalojensa neuvottelutulosten hyväksymisestä tai hylkäämisestä 31.5. pidettävässä kokouksessa.

Lue lisää

13.4.2016 Liitoilta kanta uuteen keskusjärjestöön kesäkuun alkuun mennessä

JHL:n ja Uusi keskusjärjestö -hankkeen ohjausryhmän puheenjohtaja Jarkko Elorannan mukaan hankkeen etenemisen varmistamiseksi on tärkeää, että kukin liitto ottaa selvän kannan uuteen palkansaajakeskusjärjestöön viimeistään 1. kesäkuuta.

Lue lisääKotimaasta


Puukassa

Pikakysely

Kannatatko palkansaajien Uuden keskusjärjestön perustamista?


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä